Brozovićevu zamjenu Inter otima pred nosom Milanu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.07.23. | 16:40

Rođenog Rimljanina Transfermarkt vrednuje na 25 milijuna eura.

Marcelo Brozović jučer je i službeno, nakon osam godina provedenih u Interu i 330 utakmica za Nerazzurre, napustio San Siro, a na kultni milanski stadion kao (vjerojatno) njegova zamjena ili kao (mane vjerojatno) zamjena za Sandra Tonalija, stiže Davide Frattesi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dva milanska velikana bacila su oko na 23-godišnjeg Sassuolovog veznjaka nakon što je postalo jasno da će ih napustiti dva stožerna vezna igrača. Jer, svega nekoliko sati prije Brozovića, novi angažman pronašao je i Sandro Tonali kojeg je Newcastle angažirao za čak 64 milijuna eura. Čelnici oba kluba vidjeli su Frattesija kao idealnu zamjenu za dva kapitalca i reprezentativca svojih zemalja, no, čini se da će 23-godišnji Rimljanin stići u crno-plavi dio Milana.

Fabrizio Romano navodi da su se klub i igrač dogovorili oko uvjeta, sada je još samo da Sassuolo preistane na ponudu Intera. Frattesi ima ugovor sa Sassuolom do 2026., a TM ga procjenjuje na 25 milijuna eura.

Frattesi je, kao rođeni Rimljanin, omladinski staž proveo u Laziju i Romi iz koje je 17-godišnjak za pet milijuna eura prešao u Sassuolo. Klub i sjeverne Italije slao ga je na posudbe u Ascoli, Empoli i Monzu, a posljednje dvije sezone neizostavni je član udarne momčadi Neroverdija. Odlične igre za Sassuolo, za kojeg je zabio 11 pogodaka uz četiri asistencije, dovele su ga do reprezentacije za koju je debitirao prije godinu dana i do sada je upisao pet nastupa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Davide FrattesiInterMilanSassuoloMarcelo Brozović

Ostale Vijesti