Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Brkljača pronašao trenera, u Goricu dolazi kum od Jakirovića!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.03.24. | 11:34

Kratko je trajala potraga za nasljednikom Dinka Jeličića na klupi prvoligaša iz Turopolja

Potraga za nasljednikom Dinka Jeličića nije dugo trajala. Završila je u zapadnom djelu Zagreba jer bi klupu prvoligaša iz Velike Gorice trebao preuzeti dosadašnji trener Kustošije Rajko Vidović.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Odmah nakon što se Gorica sporazumno razišla se Jeličićem, sportski sektor s Brkljačom na čelu dobio je zadatak pronaći novo ime. Mujdža i Krnjić bili su prijelazno rješenje iz razloga što imaju problem s licencama, pa se tražilo novo ime.

U utorak je održana sjednica Izvršnog odbora na koju je Brkljača stigao s imenom Rajka Vidovića. Riječ je o njegovom nekadašnjem suigraču iz Kranjčevićeve ulice, bivšem golgeteru koji je nosio dresove Kamena Ingrada, Rijeke, zaprešićkog Intera i Lokomotive. Imao je avanture po Aziji a trenersku karijeru počeo je u Dugom Selu pa nastavio u Maksimiru, Trnju, Lučkom i Sesvetama.

Prošli tjedan je na klupi Kustošije dobio dotad vodećeg Radnika u Križevcima te se pripremao za dvoboj s Mladosti iz Ždralova koji se u petak dolazi u Kustošiju. No, zov prvoligaša se ne odbija i Vidović će se umjesto za Ždralove pripremati za ligaški okršaj s Istrom 1961.

Na taj je način Gorica postala rasadnik novih trenerskih imena. Oni su gurnuli u orbitu Sergeja Jakirovića, aktualnog trenera Dinama koji je usput i vjenčani kum od Vidovića, odnosno Željka Sopića koji je u Turopolju dobio pravu priliku u HNL-u. Saznajemo kako će se tijekom srijede odraditi i formalni dio potpisa ugovora nakon čega slijedi promocija novog trenera Gorice.



Tagovi

Rajko VidovićHNK GoricaKustošijaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti