Action Images
Action Images

Britanski mediji na Bilićevoj strani: "Nije kriv što igra s drugoligaškom momčadi"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.12.20. | 14:01

Krive upravu kluba.

Podosta je bure u domaćem medijskom prostoru donio očekivan, ali ipak pomalo nekorektan otkaz koji je Slaven Bilić dobio od kineske uprave West Bromwich Albiona i to dan nakon što je remizirao sa Cityjem na Etihadu 1:1.

Mediji na Otoku već su proširili priču o otkaz odmah poslije susreta te su i Bilića upitali o tome, a bivši izbornik je odgovorio:

"Jako sam miran po tom pitanju. Volim svoj posao i ne smetaju mi te spekulacije. Uživam u ovom klubu. Naporno radim za klub i to je to. Sve ostalo je izvan moje kontrole. Znam da dajem sve od sebe i ne mogu razmišljati o drugim stvarima. Nije me briga što se priča i događa iza kulisa."

Počela su nagađanja o angžmanu Sama Allardycea, a kad je i službena o Bilićevom otkazu stigla danas, brojni mediji su se svrstali na njegovu stranu.

BBC-ev Steve Wilson je o otkazu Biliću rekao:

"Ako West Brom smijeni Bilića, sigurno će ispasti, a jedini krivci bit će vlasnici kluba. Bilić je izvrstan menadžer s neinspirativnom ekipom na raspolaganju, ali i igračima koji vjeruju u njega."

Steve Madeley, novinar Athletica, izjavio je kako nije Hrvat kriv što u premier ligi igra s drugoligaškom momčadi.,

Tom Ross, poznati pratitelj prilika u tamošnjem nogometu također je dao svoj obol na temu, nedvojbeno se svrstavši na Bilićevu stranu:

"Nadam se da su ove glasine koje čujem o otkazu Biliću neistinite. Čovjek nema šanse boriti se s prošlosezonskom ekipom. Što ti vlasnici kluba očekuju? Sve je to do igrača. Bilić vodi momčad koju si može priuštiti, a ne momčad koju bi volio voditi."

A i poneki fanovi su na njegovoj strani također...



Tagovi

West Bromwich AlbionSlaven Bilić

Ostale Vijesti