ANTONIO BRONIC/Reuters
ANTONIO BRONIC/Reuters

Brekalo je opet vruća tema na sjeveru Italije, čeka se transfer od 40 milijuna

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.04.21. | 13:42

Hrvat ili jedan od najboljih driblera lige su glavne mete

Nije tajna da je Josip Brekalo ljetos bio velika želja Atalante. Ipak, do suradnje nije došlo jer su i Brekalo i njegov klub Wolfsburg imali nedostupne financijske zahtjeve.

Ipak, Atalanta ne odustaje. Štoviše, Brekalo joj je sada još interesantniji jer igra možda i najbolju sezonu u karijeri. Standardan je u njemačkom bundesligašu, a sve bitniju ulogu ima i u hrvatskoj reprezentaciji. Zato talijanski mediji opet potenciraju da će Atalanta na ljeto pokušati dovesti brzonogog Hrvata.

Torinski Tuttosport danas piše da su Atalantine glavne mete za ljeto sjajni dirbler Jeremie Boga iz Sassuola i upravo Brekalo. S time da je Brekalova cijena ipak pristupačnija jer je Sassuolo ljetos tražio čak 40 milijuna eura za Bogu.

Atalantin trener Gasperini forsira specifičan stil igre u kojem su vanjski igrači vrlo bitni. A jedan od njih, Robin Gosens bi na ljeto mogao otići u veći klub. Odavno se špekulira da je Manchester City spreman platiti 40 milijuna eura za njemačkog reprezentativca iz Atalante.

U tom slučaju bi klub iz Bergama mogao ponuditi za Brekala onoliko koliko Wolfsburg traži. I tako riješiti pitanje lijevog beka/krila. Bila bi to nešto defenzivnija uloga od one na koju je Brekalo navikao u njemačkoj momčadi i reprezentaciji Hrvatske, ali i velika prilika da iskorači na europsku scenu u Atalantinom dresu.



Tagovi

Josip BrekaloAtalantaWolfsburg

Ostale Vijesti