Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Branič Dinama izbačen iz reprezentacije!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.10.21. | 08:58

Razlog je nedsiciplina.

Prema pisanju crnogorskih medija, branič Dinama Stefan Milić izbačen je iz mlade crnogorske reprezentacije pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022 protiv Švedske i Republike Irske. Razlog nije ozljeda, već - nedisciplina.

Prema pisanju Arene, kapetan mlade reprezentacije oglušio se na dogovoreni način priključenja reprezentaciji te se nije primjereno ponio kada je stigao u hotel Verde.

Crnogorski mediji ističu kako je tome prethodio sastanak svih igrača i članova stručnog stožera s kojima branič Dinama posljednjih dana nije imao najbolju komunikaciju.

Mlada reprezentacija Crne Gore nakon četiri kola ima četiri boda i drži četvrto mjesto na ljestvici. Vodeća je Švedska kod koje Crna Gora gostuje 8. listopada, druga je Italija sa šest bodova, a Irska ima četiri boda, uz utakmicu manje od Crne Gore.

Milić je 21-godišnji branič koji je u Dinamo stigao na ljeto 2020. iz podgoričanske Budućnosti. Za prvu momčadi Plavih odigrao je svega tri utakmice, a zabio je jedan pogodak, u posljednjem kolu prošle sezone protiv Šibenika (1:0). U aktualnoj sezoni trener Damir Krznar nije ga koristio iako je Dinamo u određenim trenucima imao velikih problema s izostancima na stoperskoj poziciji.


Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoStefan MilićCrna Gora

Ostale Vijesti