Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Brajkovići u Šibeniku: Nakon Roka, stigao je i Bruno, potpisao je jednogodišnji ugovor

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.10.23. | 08:52

Carevićeva momčad vratila se na vrh Prve NL, s tim da su bodovno izjednačeni s još dvije momčadi!

Pretposljednja utakmica devetog kola 1. NL između Croatije iz Zmijavaca i Šibenika završila je bez pogodaka, ali i takav ishod bio je dovoljan Narančastima da se vrate na vodeće mjesto na prvenstvenoj tablici. Iako su igrali protiv posljednje momčadi prvenstva, Šibenčani nisu uspjeli doći do pobjede, ali jesu zato do svojeg 17. boda ove sezone te su sada na vrhu poravnati s Vukovarom 1991 te Zrinskim Osječko 1664.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Šibenčani se nalaze u lošoj seriji. Nakon pobjede protiv Cibalije, uslijedio im je (kontroverzni) poraz u Sesvetama, da bi nakon toga ispali iz Kupa od Radnika iz Križevaca. U posljednje dvije utakmice odigrali su 1-1 s Dugopoljem te sada 0-0 s Croatijom, s tim da su u oba ogleda bili favoriti.

Mario Carević svakako uživa povjerenje vlasnika kluba. Svjesni su ljudi s 'prvog kata' kako svaka momčad tijekom sezone ima svoje dobre i loše trenutke, a onaj u kojem se sada nalaze Narančasti nikako nije dobar.

Inače, na tom ogledu protiv Croatije u dresu Šibenika debitirao je Bruno Brajković, stariji brat Roka Brajkovića koji je ljetos stigao u Krešimirov grad iz Rudeša. Bruno je također bio član trenutno posljednje momčadi HNL-a prije nego se odlučio na selidbu kod mlađeg brata, a ove sezone odigrao je svega 21 minutu u elitnom razredu hrvatskog nogometa (dva nastupa, Rijeka, Varaždin).

Brajkovići su tako iz Rudeša preselili u Šibenik, s tim da je stariji Bruno (22) potpisao ugovor na 1+1 godinu, dok je Roko (20) u klub stigao na jednogodišnju posudbu.

Protiv Croatije, Bruno Brajković je u igru ušao u 74. minuti umjesto Kolege, dok je Roko Brajković u 87. minuti zamijenio Torresa.

Devetko kolo Prve NL ovog će ponedjeljka u Zagrebu zaključiti Dubrata Tim Kabel te Solin (15 sati).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikRoko BrajkovićPrva nogometna liga

Ostale Vijesti