Bony priznao svoje frustracije od dolaska na Etihad

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.05.15. | 13:23

Ovogodišnje pojačanje Manchester Cityja Wilfried Bony je priznalo kako neke stvari kod njega još ne idu prema zacrtanom planu.

Bony je za službene klupske stranice najavio susret s Tottenhamom u Premiershipu, a dotaknuo se i svoje trenutne pozicije u redovima 'Građana'.

Napadač Obale Bjelokosti je u siječnju stigao na Etihad iz Swansea Cityja. Dok je za bivši klub postigao čak 35 pogodaka u 70 utakmica, u Cityju se od dolaska, uspio samo jednom upisati u strijelce za 'Građane'. A City ga nije jeftino platio. Odšteta je iznosila 32 milijuna eura.

Njegovo sudjelovanje na Afričkom kupu nacija je zasigurno ostavili na traga u tom prijelaznom periodu i razdoblju prilagodbe, a sljedeće sezone bi sve skupa moglo drugačije izgledati za Bonyja. I sam 26-godišnjak je priznao kao prvi mjeseci u novom klubu nisu baš išli prema planu i očekivanjima.

To je bio frustrirajući početak za mene i nije pomogla niti nedavna ozljeda“, rekao je Bony dodajući:

Ali neću to iskoristiti kao izliku jer se kao nogometaš morate nositi s time kada vam ide dobro i kada vam ide loše“.

Njegov City sutra gostuje kod Tottenhama i iako je na drugom mjestu Premiershipa, Arsenal mu je odmah za vratom s istim brojem bodova, a četvrti Manchester United ima samo dva manje, tako da ne smije olako ispustiti pobjedu.

„Ostale su nam još četiri utakmice i pokušat ćemo doći do pobjede u njima jer ako uspijemo zaključiti ovu sezonu sa šest uzastopnih pobjeda, to bi bilo jako pozitivno za nas i za samopouzdanje za sljedeću sezonu. Nadam se da ću i ja doprinijeti tome“, poručio je Bony.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Manchester CityWilfried BonyTottenhamPremiership

Ostale Vijesti