REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Bonucci ipak ne ide kući: The Special One ne želi Bjeličinog veterana u svojim redovima

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.12.23. | 12:42

Prema talijanskim novinama, Romina odluka nije motivirana samo financijskim razlozima

Leonardo Bonucci se već danima povezuje s povratkom u Italiju. Međutim, do transfera u Romu vjerojatno neće doći. Naime, Vučica više nije zainteresirana za potpis veterana, tvrde talijanski mediji.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon pomnog razmatranja, prenosi Corriere dello Sport, Roma je donijela odluku da se povuče iz pregovora. Priča se da je europski prvak na odmoru samo čekao ključni poziv kako bi otputovao na potpis ugovora. Bonucci je navodno čak bio spreman odreći se prosinačke plaće u Unionu kako bi ubrzao preseljenje, ali bivši branič Juventusa neće tako skoro kući.

Bonucci se želio vratiti u Serie A nakon neuspješnog boravka u Union Berlinu. U sedam nastupa u Bundesligi te tri u Ligi prvaka skupio je 723 minute i zabio jedan gol, ali situacija u Unionu nije dobra. Nakon ispadanja iz Lige prvaka, prošlogodišnji hit prvenstva muči se s opastankom u Bundesligi. Dolaskom Nenada Bjelice na klupu Uniona, Bonucci se nije pretjerano naigrao i čini se da njegovo nezadovoljstvo sve više raste, ali mu to neće pomoći u povratku u Italiju.

Prema talijanskim novinama, Romina odluka nije motivirana samo financijskim razlozima – klub želi dodatno ojačati svoju zadnju liniju i čini se da je skloniji odabiru mlađeg pojačanja umjesto 36-godišnjeg Bonuccija. The Special One ne vidi Bonuccija kao dugoročno pojačanje, a i predsjednik Rome Dan Friedkin navodno je osobno stavio veto na potpis Bonuccija.



Tagovi

Leonardo BonucciUnion BerlinNenad BjelicaRoma

Ostale Vijesti