Bomba s Poljuda: Krovinović pred potpisom za Hajduk!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.01.21. | 10:43

Englezi tvrde da dolazi na posudbu do kraja sezone, a Bili ga imaju pravo otkupiti

Ako je vjerovati engleskim medijima, točnije poznatom Telegraphu, Filip Krovinović bi mogao nastaviti karijeru u Hajduku!

25-godišnjak koji je jedan od omiljenih igrača bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića uskoro će i službeno raskinuti suradnju s WBA u kojeg je došao na posudbu do kraja ove sezone. Krovinovićev status potpuno se promijenio odlaskom Bilića i dolaskom Big Sama pa tako promjena sredine u ovom trenutku djeluje kao neminovost.

Kao što mnogi već znaju, Krovinović je već bio meta Hajduka, ali se on tada odlučio karijeru nastaviti u portugalskom Rio Aveu, Danas, šest godina nakon što se pričalo o njegovom dolasku, on bi se uistinu mogao i ostvariti.

Dodajemo za kraj kako je Krovinović ove sezone odigrao 11 premierligaških utakmica za WBA, a ugovorno je vezan za Benficu do ljeta 2022. godine. Njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 6,5 milijuna eura.

Ipak, kako to obično biva, sve što je lijepo kratko traje pa je tako i ovo lijepo prijepodne simpatizerima Hajduka naglo razdrmao igračev agent Marjan Šišić koji je u razgovoru za 24sata izjavio kako se transfer, odnosno posudba ipak neće dogoditi budući da Benfica ima neke druge planove što napraviti s Filipom Krovinovićem. On je navodno bio zainteresiran za dolazak, ali ljudi iz Benfice, s kojom Hajduk ima 'prijateljske odnose', imaju ipak neke drugačije planove...


Tagovi

Filip KrovinovićHajduktransferiWBA

Ostale Vijesti