Bomba! Ruski velikan kupuje Matea Kovačića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.04.19. | 13:39

Sarri bi ga želio i dalje u Chelseaju, ali...

Mateo Kovačić pregovara s ruskim Zenitom iz St.Petersburga koji je ozbiljno zagrizao da ga dovede u ljetnom prijelaznom roku javlja engleski Daily Mail.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Chelsea midfielder Mateo Kovacic in talks regarding potential move to Zenit St Petersburg <a href="https://t.co/Jeg99zXTC4">https://t.co/Jeg99zXTC4</a> <a href="https://t.co/nySUDrZ07Z">pic.twitter.com/nySUDrZ07Z</a></p>&mdash; David Wilson (@LikeChelseaFC) <a href="https://twitter.com/LikeChelseaFC/status/1118478583125745671?ref_src=twsrc%5Etfw">April 17, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Hrvatski reprezentativac je trenutno na posudbi iz Real Madrida u Chelseaju, a trener Maurizio Sarri je prošlog mjeseca izrazio želju da ga klub trajno otkupi. Međutim, Chelsea se nalazi pod FIFA-inom suspenzijom o ulaznim transferima u naredne dvije godine na koju su se žalili pa se očekuje konačna presuda već ovog tjedna.

Zenit međutim ne gubi vrijeme, kontaktirali su Kovačića koji za pravu ponudu neće imati ništa protiv odlaska u Rusiju, jer ga vrlo vjerojatno Zidane ne vidi u svojim planovima u Real Madridu.

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Mateo Kovačić

Ostale Vijesti