REUTERS/Dado Ruvic
REUTERS/Dado Ruvic

Bomba iz susjedstva: Prosinečki napušta Olimpiju!?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.06.22. | 18:07

Prosinečki i sportski direktor Mladen Rudonja odlaze iz kluba zbog neslaganja s čelnicima Olimpije, koji nisu ispunili nijedno obećanje

Izvana se sve činilo normalnim, no, unutra je 'pucalo' i stiglo do točke vrenja. S koje, tvrde slovenski mediji, više nema povratka. Primjerice, sportski dnevni list „Ekipa“ na svojem portalu tvrdi da Robert Prosinečki i sportski direktor Mladen Rudonja napuštaju ljubljansku Olimpiju! Naime, došlo je očito do potpunog neslaganja Prosinečkog i Rudonje s klupskim čelnicima, predsjednikom Adamom Deliusom i direktorom Igorom Barišićem. Prosinečki kao trener i Rudonja kao trener tražili su pojačanja, koja im unatoč obećanjima nisu došla, u Olimpiji kasne plaće, ne vidi se nikakav pomak i to je, prema slovenskim kolegama, izbacilo iz takta Prosinečkog i Rudonju i oni su odlučili odstupiti. Otkazao je Prosinečki u srijedu trening, u četvrtak, čini se, neće igrati protiv Šibenika već zakazanu prijateljsku utakmicu i, premda je za sutra dogovoren još jedan sastanak 'zaraćenih strana', svi su uvjereni kako nema mjesta za promjenu i Robijev povratak na klupu. No, pričekajmo ipak službenu odluku, Olimpija je zadnjih godina postala sinonim za stalne obrate, promjene, od klupskog vlasništva do trenera.

Prosinečki je Olimpiju preuzeo u ožujku, vodio je osam utakmica s klupe u kojima je upisao pet pobjeda, remi i dva poraza, a baš je iduća sezona označena kao sezona povratka u vrh slovenskog nogometa. Prosinečki je trebao biti tvorac tog preporoda, ali ako se nešto drastično ne promijeni, od toga neće biti ništa.


Tagovi

Robert ProsinečkiOlimpija LjubljanaSlovenija

Ostale Vijesti