Bomba iz Italije: Jedan od najvećih svjetskih klubova želi Marcela Brozovića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.09.20. | 11:28

Odlazi li Epic Brozo nakon četiri godine?

Spekulacije o odlasku Marcela Brozovića iz Intera nikako da stanu. Dugo se hrvatski reprezentativac povezivao s Bayernom, no Bavarci su višetjedna pisanja o tome prekinuli i rekli kako nisu zainteresirani za Brozovića.

No, prema pisanju talijanskih medija, pojavio se novi gigant koji bi htio Epic Broza u svojim redovima, a to je Paris Saint Germain. Njima novac nipošto nije problem, a voljeli bi oznažiti vezni red kako bi ponovno napali trofej namijenjen pobjedniku Lige prvaka.

Tuttosport navodi kako bi Parižani osim Brozovića htjeli dovesti još jednog veznjaka koji je na izlaznim vratima Nerazzurra – Radju Nainggolana. Njega i dalje želi Cagliari gdje je prošlu sezonu proveo na posudbi, ali momčad sa Sardinije nema financijsku moć da zadovolji apetite Intera i sigurno se neće moći nositi s PSG-om, ako se bogataš ozbiljno uključi u igru.

Ako se prodaja Brozovića ostvari, to neće biti za manje od 40-50 milijuna eura, iznosom kojim se barata u medijima. Antonio Conte odmah bi taj novac preusmjerio na kupovinu N'Golo Kantea, svoje vjerojatno i najveće želje te igrača kojeg grozničavo pokušava namamiti u Grad mode.

(foto: Action Images)


Tagovi

Epic BrozoHrvatska nogometna reprezentacijaMarcelo BrozovićRadja NainggolanPSG

Ostale Vijesti