REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Bomba iz Grčke: Šime Vrsaljko nadomak potpisa za Olympiacos!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.06.22. | 11:59

Hrvatski reprezentativac sletio je u Grčku i odradio posljednju rundu pregovora. Kako nam javljaju tamošnji izvori, posao je veoma blizu tome da se zgotovi…

Znate onu frazu ‘grom iz vedra neba’? Eto, baš ona najbolje opisuje vijesti koje smo danas dobili iz Grčke!

Naime, Šime Vrsaljko nadomak je potpisa za Olympiacos! Hrvatski reprezentativac je navodno već u Grčkoj gdje se je odradio posljednju rundu pregovora s predsjednikom kluba Marinakisom.

Zasad informacija nema na pretek, ali baš ta činjenica da se o svemu nije pričalo i da je mogući potpis Vrsaljka za Olympiacos postao poznat u ovako kasnoj fazi sugerira nam da je posao veoma blizu realizacije.

Vrsaljko za sebe još svega dva tjedna može reći da je igrač Atletico Madrida budući da mu 1. srpnja ističe ugovorna obveza s Atleticom. U klubu je od 2016. godine, a Simeone je tada za njega izdvojio 14 milijuna eura. Sezonu 18/19. proveo je na posudbi u Interu, a usprkos brojnim ozljedama s kojima nije imao sreće posljednjih godina, za madridskog velikana skupio je 100 nastupa, tri pogotka i 10 asistencija.

Na boje novog mu kluba Olympiacosa neće se teško priviknuti. Informacije se dobivaju na kapaljku, ali one neslužbene govore kako bi Vrsaljko trebao potpisati dvogodišnji ugovor, dok financijski detalji njegovog potpisa zasad nisu poznati.


Tagovi

Šime VrsaljkoAtletico MadridOlympiacosGermanijak transferinogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.

Ostale Vijesti