Bomba iz Gradskog vrta! Osijek dovodi skupe zvijezde Hajduka i Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 10:08

Slavonci misle ozbiljno.

Osijek se posebno pripremio za posljednji dan prijelaznog roka. Naime, Glas Slavonije donosi kako bi Slavonci danas mogli dovesti čak pet igrača. I to ne bilo kakvih.

Slavonski prvoligaš želi momčad oplemeniti s dva odbačena i prilično skupa igrača Hajduka i Dinama. Na meti su im Hajdukov Marko Futacs i Dinamov Tongo Doumbia. Mađarski napadač došao bi ako bi se dogovorio sa splitskim klubom oko otkupa ugovora, a malijski veznjak bi iz Maksimira stigao na posudbu jer Nenad Bjelica više ne računa na njega.

> ODIGRAJ OSIJEK – LOKOMOTIVA

Osijek ima i zamjenu ako ne dođe Futacs – na meti im je i prvi napadač mlade reprezentacije Marin Jakoliš koji trenutno igra za austrijsku Admiru Wacker, a ciljaju i na Marijana Ćavara iz njemačkog Eintrachta iz Frankfurta. Osječani ciljaju i na Ninu Galovića, stopera koji trenutno igra u Dinamu iz Minska.

> ODIGRAJ SLAVEN - HAJDUK

S ovih pet pojačanja, ili barem dijelom njih, Osijek bi se nametnuo kao ozbiljna opcija u utrci za naslov u HNL-u, a s dovođenjem dvojca koji su u Hajduku i Dinamu među najskuplje plaćenim igračima, Slavonci pokazuju i financijsku stabilnost kluba.

(Foto: Action Images)


Tagovi

nogometni transferitransferiprijelazni rokNino GalovićMarijan ĆavarMarin JakolišTongo DoumbiaMarko Futacs

Ostale Vijesti