Bolnica na Poljudu: Hajduk sutra protiv Belupa bez osmorice igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.08.17. | 21:25

Carrilo je najavio sutrašnju utakmicu…

Sutra u 21 sat Hajduk na Poljudu – prvi puta od kraja svibnja – na Poljudu će odigrati prvenstvenu utakmicu. U Pslit stiže Slaven Belupo, momčad koja je u prva četiri kola ove sezone upisala tri pobjede i jedan poraz, i to protiv Rijeke.

Nakon što su u prošlom kolu poraženi u Maksimiru 3:1 i nakon što su na duži period izgubili ponajbolje igrača Marka Futacsa, Hajduk je sada suočen s novim nizom problema.

„Ante Erceg sigurno neće igrati, nije u pitanju odmaranje, nego je jedan od ozlijeđenih igrača. Također, liječnici su nam preporučili da Borja Lopez ne igra. Neće braniti Dante Stipica nego Karlo Letica, a Toma Bašić i Ivan Pešić još su uvijek u fazi oporavka. Još nije spreman niti Fran Tudor, kao ni Ivo Grbić“, rekao je na današnjoj press-konferenciji trener Hajduka Joan Carrilo.

Carillo je, naravno, prokomentirao i Futacsevu ozljedu. Kazao je kako je mađarskom napadaču ovakav scenarij jako teško pao. Dodao je i kako bi volio da Hajduk što bvrže pronađe zamjenu za Futacsa. Međutim, Carrillo je svjestan da to baš i neće biti jednostavno…

Bilo bi dobro da možemo nekog dovesti, ali tržište je jako komplicirano. Ja sam spreman i da ostanemo na Ohandzi i Saidu“, rekao je.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko FutacsJoan Carrillo

Ostale Vijesti