Bogdanović solidan u velikoj minutaži, Hezonja počeo u petorci Magica (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.10.17. | 09:30

Čak četvorica naših bila su noćas na parketima.

Bogdanović je dobio punu minutažu protiv Maccabija. Igrao je velike 34 minute za vrijeme kojih je postigao 13 poena, uz tri skoka i četiri asistencije. Šutirao je 5 od 11, no tricu nije namjestio, iza linije za istu pogodio je samo jednom iz šest pokušaja. Najbolji je u njegovoj momčadi bio Victor Oladipo s 18 poena.

Cavaliersi su protiv Bullsa odlučili startati prvu petorku koja je imala solidnu minutažu, pa je naš Ante Žižić dobio samo pet minuta za vrijeme kojih se u statistiku upisao jednim skokom. Bullsi su na kraju uvjerljivo slavili sjajnom predstavom Justina Holidaya koji je ubacio 28 poena i dodao 11 skokova. Odličan je bio i Lauri Markkanen s 18 poena. Kod Cavsa najbolji je bio LeBron sa 17 poena.

Mario Hezonja bio je u petorci Orlanda na startu dvoboja protiv Spursa. Dobio je 27 minuta tokom kojih je ubacio samo četiri poena. Dodao je tome sedam skokova i tri asistencije, no ponovno je šutirao loše, samo dva od sedam. Njegovu su momčad vodili Aaron Gordon s 27 poena i 11 asistencije te Jonathon Simmons s 20 poena i 10 asistencija. Spurse je vodio Aldridge sa 16 poena.

Zubac se također nije baš naigrao kao i naš drugi centar Žižić. Dobio je samo osam minuta u porazu svojih Lakersa od Jazza. Postigao je dva poena kojima je dodao i dva skoka, a najbolji su u njegovoj momčadi bili Jordan Clarkson i Kyle Kuzma sa po 18 ubačenih poena. Kod pobjedničkog Jazza dominirao je Rudy Gobert s 29 poena i 13 skokova. Rubio je dodao 22 uz šest asistencija.

U preostale dvije utakmice Raptorsi su svladali Pistonse, a Oklahoma je s 10 razlike porazila Denver Nuggetse na krilima raspoloženog Russella Westbrooka koji je uz 20 poena upisao i sedam asistencija.

NBA predsezona 10. listopad:

Detroit Pistons – Toronto Raptors 94:116
Maccabi Haifa – Indiana Pacers 89:108
Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 108:94
Orlando Magic – San Antonio 103:98
Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets 96:86
Utah Jazz – Los Angeles Lakers 105:99

(Foto: Action Images)


Tagovi

Bojan BogdanovićAnte ŽižićIvica ZubacMario HezonjaNBA predsezona

Ostale Vijesti