Bjeličina odluka neće se promijeniti, ni ponuda veća od dva milijuna eura ne znači mu ništa

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.09.20. | 08:50

On je svoj stav rekao, ne planira ga mijenjati, a povrh svega, „u dušu“ poznaje potencijalnog kupca.

Dolaskom Bjelice u Osijek sve te priče brzo su okončane, nekadašnji trener za takvu je opciju rekao „ne“ i po tom pitanju se ništa nije dogodilo. Razloga je više: Prije svega, Bjelica ne želi osnaživati konkurenciju ponajboljim defenzivcem, zatim valja naglasiti kako „u dušu“ poznaje potencijalnog kupca prema kojem bi, ako se nešto bitno ne promijeni, do daljnjeg on trebao biti zatvoren, a cijela priča može se zaključiti samim time da ga ponuda koja je pristigla na adresu kluba nije dovoljno velika da se okarakterizira nemoralnom.

Majstorović je bio na plaći Dinama tri godine, iako u tom periodu nije odigrao niti jednu utakmicu na klub. Usprkos tome što ima sto nastupa za Lokomotivu, da bi dočekao poziv iz Maksimirske 128 prvo je morao biti prodan, zatim se dokazati, da bi ga sad vratili za puno veće novce. U Dinamu su taj scenarij mogli izbjeći, ali Majstorovićeve igre s godinama su rasle te se danas o njemu s punim pravom priča o potencijalnom reprezentativcu.

Najčešća greška ljudske percepcije je ta da, budući da pričamo o jednom igraču, kvaliteta njegovih igara je bila ista unazad nekoliko godina i danas. Nije.

Imoćanin rođen u Zagrebu netko je kome su Modri nudili 300 tisuća eura na godišnjoj bazi. Čak ni odšteta od dva milijuna eura, koju bi navodno dobio Osijek, ne djeluje kao nešto malo. Ipak, odluka je donesena, promjene nema.

Dinamo opcije za mjesto braniča morat će se rješavati dolascima iz inozemstva, jer osim Majstorovića i možda, mladog i talentiranog hajdukovca Vuškovića, u HNL-u nema te kvalitete koja je u stanju boriti se za početnih 11 aktualnog hrvatskog prvaka.

(foto: Dubravka Petric/PIXSELL)

 


Tagovi

Ante MajstorovićLjetni prijelazni roktransferiNenad Bjelica

Ostale Vijesti