Bjelica uoči Šahtara: Došli smo pobijediti (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.10.19. | 20:11

Zanimljivo...

Uz trenera Modrih na press konferenciji bio je stoper Dinama Emir Dilaver, a što su imali za reći možete pogledati u videu koji slijedi u nastavku teksta:

"U svakom slučaju, nismo došli na izlet, nego pobijediti. Znam za tu statistiku, ali srušili smo mnoge iz prošlosti pa ćemo nastojati promijeniti i ovu. Znamo da igramo protiv vrlo kvalitetne i talentirane momčadi i vjerujemo da možemo biti bolji od njih", započeo je Bjelica, a između ostalog osvrnuo se i na situaciju u kojoj se nalazi njihov sutrašnji protivnik:

"Dominiraju kao što mi dominiramo u našem. Uglavnom smo i analizirali njihove utakmice u domaćem prvenstvu, ali i neke europske u kojima su igrali protiv jačih od sebe. Ipak su u Ukrajini superiorni, tako da je teško tu nešto analizirati. Vjerojatno su oni gledali i naše i vidjeli kako smo se ponašali.", rekao je trener Modrih.

Nakon trenera Nenada Bjelice novinarima se obratio i Emir Dilaver:

„Imat ćemo dosta posla, ali znamo da imamo kvalitetu. Spremni smo na njihovu ofenzivu, dosta smo gledali, trenirali, došli smo ovdje spremni“, započeo je Dilaver, pa nastavio:

„Teško je nakon Cityja nešto reći, bili smo malo impresionirani cijelom tom pričom u Manchesteru, od momčadi, do stadiona, nogometa koji igra protivnik. Ali mislim da se možemo nositi ravnopravno s klubovima iz Lige prvaka. Možda još ne sa Cityjem, ali sa Šahtarom i Atalantom sigurno.“, dodao je stoper Dinama.

 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u nastavku teksta:

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

Nenad BjelicaŠahtarLiga prvakakonferencija za novinare

Ostale Vijesti