Bjelica: Bio sam miran dok su pritiskali, znao sam da nas jedan gol vodi u LP (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.08.19. | 17:10

Trener Dinama obratio se medijima uoči prvog treninga po povratku iz Norveške gdje su Modri osigurali plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

Uoči današnjeg treninga pred novinare su stali trener Dinama Nenad Bjelica te igrači Amer Gojak i Dani Olmo. Prvi se svim okupljenima obratio Nenad Bjelica:

„Znali smo da će ovo biti jako teška utakmica budući da ti kao imaš sve, a zapravo nemaš ništa. Oni su jako opasna momčad na domaćem terenu, pogotovo kada su nošeni svojom publikom, ali mi smo zaslužno u konačnici otišli u Ligu prvaka“, rekao je Bjelica nakon čega su ga pitali koja je njegova ocjena trenutne sezone:

„Možemo bit zadovoljni budući da je bilo dosta kasnih dolazaka na pripreme, ali smo u principu jako zadovoljni. Rezultati su dobri, prvi smo u HNL-u, ušli smo u Ligu prvaka, svi igrači su zdravi. Sve je kako treba biti. Ovo je točka na i naše dobre igre“, rekao je trener Dinama, a na pitanje koga priželjkuje u ždrijebu nije izdvajao nikakva imena:

„Sve ekipe su teške tako da sad nešto govoriti nema smisla. Vjerujem da ćemo biti konkurentni i da ćemo se moći nositi sa protivnicima, ne kao sada u kvalifikacijama, ali da ćemo biti dobri.“, izjavio je pa pitao objasnio kakva je situacija sa novim igračima u klubu:

„Gledajte, oni se prvo moraju dokazati. Leovac i Stojanović igraju odlično, Ivanušec je tek došao, ali svaki igrač u Dinamu će imati šansu za dokazat se“, rekao je.

Sljedeća pitanja bila su okrenuta prema budućim utakmicama koje su na rasporedu za Modre:

„Malo smo umorni, ali ne sumnjam da ćemo biti spremni“, a na pitanje ide li u Split sa tri milijuna kuna odgovorio je sljeće:

„Primili smo puno čestitki od klubova iz HNL-a, mnogima je ovo velika stvar za njihov godišnji budžet tako da smo jako sretni da smo mogli pomoći.“

Za kraj je odgovorio i na dva pitanja što mu je prolazilo kroz glavu dok je udarac gostujućeg desnog beka putovao prema vratima Dinama u 44. minuti utakmice, te kakvog Amera Gojaka očekuje danas na treningu;

„Bio sam miran, i da smo kojim slučajem gubili 3:0 nas je jedan pogodak vodio dalje pa se nisam previše brinuo“, pa nastavio:

„Kakvog Gojaka očekujem? Sretnog! Sretnog kakav je i uvijek, a ja sam jako sretan što ga imam.“, zaključio je trener Dinama Nenad Bjelica.

(foto:pixsell)


Tagovi

Amer GojakDani OlmoRosenborgDinamo ZagrebNenad Bjelica

Ostale Vijesti