Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica odbio 4 milijuna eura od bundesligaša za napadača

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.04.22. | 13:12

Otkrio je za koliko bi ga pustio

Dobre igre u dresu Istre 1961 izbacile su u izlog brojnih skauta napadača Diona Drenu Belju. Stigao je u Pulu na posudbu iz Osijeka i zaslužan je za polovinu golova Istre, točnije njih 16 čime je privukao interese jednog bundesligaša. Njemački klub poslao je Osijeku ponudu za Belju od 4 milijuna eura plus 20 posto od idućeg transfera. No, ponuda je bez razmišljanja odbijena.

„Samo u slučaju nemoralne ponude možemo razgovarati o prodaji naših igrača“, kazao je Nenad Bjelica koji je odgovoran za sportsku politiku kluba i otkrio da bi pristao na ponudu od 10 milijuna eura.

Beljo je u Istru stigao na početku sezone u potrazi za minutažom koju ne bi dobio na Gradskom vrtu pored Ramona Miereza i Mihreta Topčagića, dvojca koji mu po učinku nije ni blizu. Mierez i Topčagić su u dresu Osijeka ove sezone tresli mrežu po tri puta svaki. Beljo je za Istru zabio 11 golova i upisao pet asistencija te je na trećem mjestu ljestvice strijelaca iza Marka Livaje i Josipa Drmića.

Posudba u Istru 1961 pokazala se kao pun pogodak s obzirom da su profitirali njegovim golovima žuti, ali i Osijek kojem već dolaze ponude za njega, a čini se da će iduće sezone uskočiti u momčad Nenada Bjelice.

Za Osijek je dosad skupio 16 nastupa i zabio jedan gol i to baš Istri u posljednjem kolu prošle sezone.


Tagovi

Nenad BjelicaDion Drena Beljo

Ostale Vijesti