Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica o svom „bombarderu“: Kad je top fit, upotrebljiv je i na poziciji vratara

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.02.21. | 18:59

Taj 'vrag' koji je u njemu on to pretvori u nešto dobro od čega momčad ima velike koristi. On je igrač s kojim moraš imati poseban tretman

Osim što je najavio dvoboj protiv Hajduka, a zatim i predstavio novog igrača, Nenad Bjelica danas se pred novinarima raspričao o Petru Bočkaju, zagorskom „bombarderu“ i ljubimcu osječke publike.

Vratimo li se malo u prošlost prisjetit ćemo se kako je Bjelica po svom dolasku u grad na Dravi držao Bočkaja na tankom ledu, no s vremenom su pronašli zajednički jezik i danas je popularni Pero važna karika osječkog stratega.

„Pero kad je top fit, on je upotrebljiv i na poziciji vratara. Malo je igrača u Hrvatskoj koji mogu igrati na njegovom nivou kad je spreman. U prošloj utakmici je bio jako dobar, pokazao je da je za nas važan igrač, a siguran sam da ćemo u nadolazećim utakmicama vidjeti najbolje od Pere Bočkaja“, pohvalio je Bjelica svog igrača i dodao kako s istim nikada nije neugodne, već iskrene razgovore.

„On je shvatio da mu mi želimo dobro, skinuo je nekoliko kilograma, hrani se dobro, odlično trenira. Mi smo tu da mu pomognemo. Taj 'vrag' koji je u njemu on to pretvori u nešto dobro od čega momčad ima velike koristi. On je igrač s kojim moraš imati poseban tretman, ni prvi ni zadnji u mojoj karijeri koji je takav“, zaključio je Bjelica.

Nakon ovakvih komplimenata, nema sumnje da će Bočkaj u subotnjem derbiju protiv Hajduka biti posebno inspiriran.


Tagovi

Petar BočkajNenad BjelicaOsijek

Ostale Vijesti