NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

Bizarna ozljeda igrača Heerenveena: Slomio čeljust jer je pojeo - mrkvu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.09.21. | 17:41

A kažu da je povrće zdravo...

Rami Kaib, član nizozemskog Heerenveena, trenutno je izvan pogona i nekoliko tjedana neće nastupati za svoj klub, a razlog tomu poprilično je bizaran. Naime, švedski lijevi bek slomio je čeljust dok je jeo mrkvu, javili su tamošnji mediji prije ligaškog derbija između Groningena i njegovog Heerenveena.

24-godišnjak je odigrao svih 90 minuta u prve dvije utakmice nove sezone Eredivisie. Heerenveen je u prvoj s 1:0 slavio nad Go Ahead Eaglesima, a zatim rezultatom 3:2 pobijedio Waalwijk.

A onda se na kraju kolovoza ozlijedio.

“Kaib je prije utakmice dobio snažan udarac u čeljust. Samo je nastavio trenirati i, naravno, jesti. Pa, pojeo je mrkvu i ta je mrkva bila prilično tvrda. A onda, puknuće: slomljena čeljust. Mrkva”, napisali su nizozemski mediji.

Zbog toga nije sudjelovao u susretima protiv AZ-a i već spomenutog Groningena. Kaib je u Heerenveen stigao u siječnju ove godine iz Elfsborga za pola milijuna eura, a za momčad dosad odigrao 20 utakmica uz jedan gol i dvije asistencije.

Nije to ni prva ni zadnja bizarna ozljeda u svijetu profesionalnog nogometa. Tako je David James isteknuo leđni mišić kada je pokušao dohvatiti daljinski upravljač, a njegov kolega David Seaman sličnu ozljedu zadobio kada je pokušavao uključiti snimanje svoje najdraže sapunice. Kada smo već kod vratara, ne smijemo zaboraviti Santiaga Canizaresa, koji na SP 2002. nije otputovao zato što je slučajno zabio bočicu losiona poslije brijanja, a komad stakla mu je ozlijedio tetivu nožnog palca.

Za kraj se valja prisjetiti jednog našeg reprezentativca i njegove (ne)zgode. Milan Rapaić, naime, u splitskoj se zračnoj luci češkao avionskom kartom i – upiknuo u oko…


Tagovi

HeerenveenNizozemska

Ostale Vijesti