Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL
Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL

Bivši veznjak Rijeke više nije trener Čukaričkog, u prvenstvo je ušao s dvije pobjede i jednim remijem

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 17:13

Jedini trofej u igračkoj karijeri osvojio je baš na Kvarneru.

Mediji iz susjedstva ostali su prilično iznenađeni službenim priopćenjem Čukaričkog u kojem stoji kako je sporazumno prekinuta suradnja između kluba i trenera Dušana Kerkeza. Nekadašnji reprezentativac BiH i nogometaš Rijeke je na klupi srpskog prvoligaša izdržao tek nešto više od godinu dana, a u 49 utakmica upisao je 31 pobjedu, sedam remija i 11 poraza.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Imao sam sastanak sa direktorima kluba, razgovarao sam i sa predsjednikom, u ovom trenutku je to bilo najbolje rješenje. Ovdje sam zaista proveo godinu i nešto fenomenalnih dana. Ovakve stvari se događaju u nogometu. Od srca želim sreću Čukaričkom u nastavku sezone, u prvenstvu i u Europi. Klub i ovi igači to zaslužuju. Idemo dalje, ponavljam, kao prijatelji. Nikad se ne zna, možda se i vratim jednog dana", rekao je Kerkez.

Inače, Čukarički je u prvenstvo ušao s dvije pobjede i remijem, a jedini klub koji je skupio više bodova od njih je Crvena zvezda. Kerkez je u igračkoj karijeri dvije godine (2005. – 2007.) proveo na Kantridi gdje je ostavio sjajan trag. Osvojio je s Rijekom drugi Hrvatski nogometni kup u povijesti kluba (sezona 05./06.), da bi onda otišao na Cipar gdje je potom igrao do 2014. godine (AEL Limassol, Aris Limassol), a onda i započeo svoju trenersku karijeru (AEL Limassol U19, Anorthosis, AEL Limassol).

Iako novi angažman ne bi trebao dugo čekati, u ovom trenutku nije poznto gdje će nastaviti svoj trenerski put (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dušan KerkezČukaričkiSrpska nogometna liga

Ostale Vijesti