Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Bivši veznjak Dinama strijelac u teškom porazu, Halilović odgledao golijadu s klupe (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.04.22. | 18:01

Premier ligu mogu samo sanjati

Gostovanje kod Blackpoola bilo je kobno ovog uskršnjeg ponedjeljka za Birmingham. Šest golova primila je momčad nekadašnjeg Dinamovog veznjaka, tri u prvom i tri u drugom poluvremenu. A baš je bivši Dinamov veznjak Ivan Šunjić bio strijelac utješnog pogotka u porazu od 6:1.

Momčad Blackpoola je već u trećoj minuti počela s nemilosrdnim trpanjem mreže gostiju kad je svoj prvi gol zabio Beesley(3', 56'), a nastavili su zabijati Hamilton (14'), Dougall (40'), Yates (85' – 11m) i Connolly (90'+4').

Šunjić je zabio u 63. minuti kad mu je na 11 metara loptu servirao Hernandez, a hrvatskom veznjaku nije bilo teško onda plasirati je u mrežu.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Nije bila danas golijada samo na stadionu Blackpoola isto je bilo i na travnjaku Readinga čije boje brani bivši dinamovac Alen Halilović. Reading je ugostio Swansea i remizirao 4:4 u uzbudljivoj utakmici. Vodili su gosti u prvom dijelu s 3:1, ali domaći su bod na kraju izvukli golom u sudačkoj nadoknadi.Taj gol je ujedno i poništio nade Derby Countyja o ostanku u ligi koji je današnjim porazom od QPR-a s 1:0 ispao u niži rang.


Ovaj susret na kojem je palo osam golova nekadašnji hrvatski reprezentativac Alen Halilović odgledao je s klupe za rezerve.


 

 


Tagovi

Alen HalilovićIvan Šunjić

Ostale Vijesti