Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši stoper Osijeka i Splita sa 99 HNL nastupa raskinuo s ciparskim velikanom

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.06.21. | 16:15

Hoće li se vratiti u Lijepu našu kako bi došao do 'stotke'?

Nakon dvije godine dobrih predstava u dresu Anorthosisa, nekadašnji stoper Osijeka i Splita, Branko Vrgoč, ponovno je slobodan igrač.

Vrgoču je istekao ugovor, ali iako je bio standardan prvotimac momčadi, on se nije odlučio svoju karijeru nastaviti graditi na Cipru. U Anorthosis je stigao u ljeto 2019. godine, a prethodno je tri sezone bio član izraelskog Maccabi Netanye.

Što se tiče igara u HNL-u, Vrgoč je igrao za dva kluba – matični mu Osijek, a onda i RNK Split čiji je član bio tri sezone.

Nekadašnji U-19 reprezentativac je ove sezone za Anorthosis odigrao 30 utakmica u svim natjecanjima, a postigao je i tri pogotka. Njegova je momčad ove godine malo podbacila te su sezonu okončali na četvrtom mjestu, ali ipak njihov 'neuspjeh' nije ni blizu onog APOEL-a koji je na kraju završio kao osma momčad Cipra.

Zasad nije poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru, ali ne treba odbacivati mogućnost da se 31-godišnjak vrati u HNL kako bi ušao u 'klub 100', za što mu nedostaje tek jedan jedini nastup.



Tagovi

Anorthosis FamagustaHNLBranko VrgočOsijekRNK Split

Ostale Vijesti