Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Bivši sportski direktor Hajduka pred novim angažmanom

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.10.21. | 10:19

Mogao bi uskoro voditi sportsku politiku kluba iz susjedstva

Dolaskom Lukše Jakobušića na mjesto predsjednika Hajduka tadašnji sportski segment kluba koji su činili Mario Stanić i Ivan Kepčija nije se našao na istoj valnoj duljini s novim predsjednikom. Tako je došlo do rastanka, a od tada je Kepčija imao angažman u škotskom Hibernianu, a spominjao se i ovog ljeta kao nasljednik Ivana Mancea u Rijeci.

U njegovom mandatu na mjestu sportskog direktora Hajduka u redove 'bijelih' došli su Kristijan Dimitrov, Nihad Mujakić, Jani Atanasov, Darko Todorović, Umut Nayir i Dimitrios Diamantakos.

Sada je Kepčija, prema pisanju Dalmatinskog portala, na pragu novog angažmana. Glavni je kandidat za preuzimanje funkcije sportskog direktora Sarajeva. Klub s Koševa nema sportskog direktora nekoliko mjeseci, a Kepčija bi se do kraja tjedna trebao pojaviti na pregovorima.

Sarajevo je trenutno u procesu preslagivanja u uredima. Nedavno je otkaz dala direktorica Sabrina Buljubašić čiji su odlazak zazivali navijači dulje vrijeme. Na klupi bi Kepčiju, ukoliko postigne dogovor, dočekao Goran Sablić koji je ukidanjem Hajduka II otišao u Sarajevo. Osim njega iz Hajduka je ovog ljeta tamo otišao i mladi stoper Vicko Ševelj.


Tagovi

Ivan KepčijaFK SarajevoSarajevo

Ostale Vijesti