Bivši reprezentativac i trener koji je vodio Dinamo protiv Juventusa dobio otkaz u Azerbajdžanu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.07.20. | 13:23

Klub je na njegovo inzistiranje doveo standardnog veznjaka Gorice, ali ni to mu nije bilo dovoljno…

Sopić je veći dio svoje trenerske karijere proveo u ulozi asistenta, a tu dužnost obavljao je u Lokomotivi, Dinamu i Al-Ainu.

Kao glavni trener vodio je Rudeš, Dinamo II i Sabah FK koji ga je angažirao krajem studenog prošle godine. Na njegovo inzistiranje, klub je potpisao i Marija Marinu, požrtvovnog defenzivnog veznjaka koji je prethodno dvije i pol godine nosio dres Gorice, a za njega je čak i plaćena odšteta u iznosu od 100 tisuća eura što je bio pokazatelj kako uprava kluba vjeruje svojem treneru.

Ipak, Kopića rezultati nisu pratili pa je tako njegov klub ovu sezonu završio na skromnom šestom mjestu iako su ambicije bile puno veće. Povrh svega, pod Kopićevom trenerskom palicom, Sabah je ispao i u četvrtfinalu kupa od Qabale, kluba koji je ovu sezonu zavrio na posljednjem mjestu.

Zanimljivo, Kopić je bio v.d. Dinama u tri utakmice, a jedna od njih bila je ona protiv Juventusa na Maksimiru kada je Stara dama slavila s uvjerljivih 0:4.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsabahfc.az%2Fposts%2F2393565514275085&width=500" width="500" height="518" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto: ANTONIO BRONIC/ Reuters)

 


Tagovi

Željko SopićFC Sabah

Ostale Vijesti