Bivši prvak Francuske želi Juventusova centarfora

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.05.20. | 20:38

Pred Juventusom je razdoblje čišćenja pomalo pretrpane platne liste.

Engleski napadač Stephy Mavididi igrač je Juventusa koji je sezonu 2019./2020. proveo na posudbi u francuskom Dijonu.

Klub sa začelja Ligue 1 bio je na dobrom putu da se spasi od ispadanja s obzirom na sedam bodova prednosti nad Amiensom koji je prvi u zoni ispadanja, no u konačnici je to svakako uspio obzirom da je francusko prvenstvo zaključeno s postojećim plasmanom u trenutku prekida. Za U-20 reprezetaciju Gordog Albiona Mavididi je bio strijelcem tri puta u tri utakmice.

Ipak, klupski nije pretjerano oduševio statistikom za napadača. Zabio je ukupno osam golova u ligi i kupu te pridodao dvije asistencije, no to nije spriječilo Montpellier, nacionalnog prvaka iz 2012. godine, da pokaže interes, prenosi L'Equipe.

Za 22-godišnjaka su predstavnici ove sezone osmoplasiranog kluba Ligue 1 već stupili u kontakt, a prethodno je branio boje Arsenala i Charlton Athletica. Njegova službena cijena po Transfermarktu iznosi nešto ispod četiri milijuna eura, no informacije odaju kako bi Stara dama mogla tražiti puno veći iznos, što bi Francuzima moglo predstavljati problem.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Montpellier have entered into talks with 21-year-old English striker Stephy Mavididi, who has spent this season on loan at Dijon from Juventus - L&#39;Équipe. <a href="https://t.co/5h30B6ZFbC">https://t.co/5h30B6ZFbC</a></p>&mdash; Get French Football News (@GFFN) <a href="https://twitter.com/GFFN/status/1260963489817952259?ref_src=twsrc%5Etfw">May 14, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 

 

 


Tagovi

Stephy MavididiJuventusMontpellierDijonArsenalCharlton AthleticAmienstransferi

Ostale Vijesti