Bivši mladi reprezentativac Švicarske novo je ime u redovima Slaven Belupa

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.01.20. | 12:23

Riječ je o veznjaku koji je ponikao u Baselu, jedno vrijeme proveo je u Red Bull Salzburgu, a u Koprivnicu je stigao iz Grasshoppera.

Ovaj 23-godišnji veznjak karijeru je započeo u omladinskom pogodnu Basela, a još je branio boje Red Bull Salzburga, Servettea, Vaduza i Winterthura, dok je posljednje dvije godine proveo u ponajvećem švicarskom klubu Grasshopperu.

Kamber je prošao praktički sve mlađe uzraste švicarske reprezentacije, a kombinirano je skupio 26 nastupa i osam pogodaka.

Iako je svojevremeno vrijedio pola milijuna eura, ove sezone igra puno manje nego li se to očekivalo pa tako danas vrijedi 300 tisuća eura, a najbolje se snalazi na poziciji defenzivnog veznjaka.

Iako je imao ugovor sa švicarskim klubom još godinu i pol dana, klub mu je dao „slobodne ruke“ pa će se tako svojoj novoj momčadi priključiti kao slobodan igrač.

Valja istaknuti kako je najveću ulogu u njegovom dolasku imao trener Slavena Tomislav Stipić s kojim je surađivao krajem prošle sezone kada je 40-godišnja rodom iz Tomislavgrada obnašao dužnost prvog trenera Grasshoppera.

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

Slaven BelupoTomislav StipićRobin KambertransferiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti