Bivši igrač Rijeke i mladi reprezentativac karijeru nastavlja u poznatom klubu iz susjedstva

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.02.20. | 16:25

Dres Mini Vatrenih nosio je u četiri navrata

Ovaj 25-godišnji stoper karijeru je započeo u rodnom Zadru, a u ljeto 2015. godine za skromnih 65 tisuća eura odlazi put Rijeke.

Na Kvarneru je proveo sljedeće dvije godine,a nako toga je još branio boje Kopera, Cibalije, ponovno Zadra da bi posljednjih šest mjeseci odradio u dresu slovenskog drugoligaša Fužinara gdje je u 16 nastupa zabio i tri pogotka.

Iako je svojevremeno njegova tržišna vrijednost iznosila 350 tisuća eura, danas je ona smanjena za 200 tisuća.

Ikić je s ponajvećim klubom iz susjedne BiH potpisao šestomjesečni ugovor, ali se on može automatski produžiti ukoliko obje strane budu zadovoljne. Zadranin je na službenim stanicama dao kratku izjavu prilikom potpisa za jednog od najvećih klubova u BiH nogometu:

„Prvi dojmovi su odlični, zahvalio bih se stručnom stožeru na ukazanom povjerenju i suigračima što su me prihvatili na najbolji način. Zatekao sam klub u dobroj poziciji na tablici i nadam se nastavku borbe za titulu“

Za kraj valja istaknuti kako je Ikić skupio četiri nastupa za U-21 reprezentaciju, a u karijeri se može pohvaliti i jednim trofejem, a to je Rabuzinovo sunce iz sezone 16./17. kada je nosio dres Rijeke.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Frane IkićtransferiZimski prijelazni rokŽeljezničarPremijer liga

Ostale Vijesti