undefined
undefined

Bivši igrač Lokomotive sjajnim golom udaljio Olića i Vlašića od Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.05.21. | 17:50

Četvrtu utakmicu zaredom CSKA nije upisao pobjedu.

Moskovski CSKA na svom je terenu remizirao protiv davljenika Ufe rezultatom 1:1, čime su unatoč prekidu negativne serije od tri poraza zaredom ostali bez prilike da u posljednja dva kola dohvate Ligu prvaka, a vrlo lako bi mogli ostati i bez Konferencijske lige.

Izabranici Ivice Olića u prvom su poluvremenu stvorili tri sjajne prilike, no nisu ih uspjeli realizirati. Unatoč tim šansama igra nije bila na razini koja se očekuje od momčadi koja je do današnjeg dana imala realne izglede uhvatiti mjesto koje vodi u Ligu prvaka pa je Olić u svlačionici ostavio Nikolu Vlašića i Georgija Schennikova.

No, ni te promjene Armejcima nisu donijele puno dobrog, a za to se pobrinuo bivši veznjak Lokomotive Filip Mrzljak, koji je u 66. minuti fenomenalno zabio iz voleja s ruba kaznenog prostora za 0:1.

Samo šest minuta kasnije Chalov, koji je ušao umjesto Vlašića, je zabio za 1:1. No iako je do kraja susreta bilo skoro pola sata domaćini nisu uspijeli postići i drugi gol, kojim bi preokrenuli utakmicu i osigurali važna tri boda.

CSKA je dva kola prije kraja na petom mjestu te su gotovo sigurno ostali bez izgleda za Ligu prvaka, a upitan im je i nastup u Konferencijskoj ligi, je rim četvrti Rubin bježi dva boda. Moskovljani u posljednja dva kola igraju doma protiv Krasnodara i u gostima protiv gradskog rivala Dinama.



Tagovi

CSKA MoskvaIvica OlićNikola VlašićFilip Mrzljak

Ostale Vijesti