Bivši igrač Hajduka doslovno rasparao mrežu, sudac poništio pa priznao gol (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.02.19. | 13:27

Sudac se na trenutak izgubio.

Nesvakidašnje scene vidjeli smo u Azerbajdžanu.

Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske, koji je upisao i dva nastupa za A selekciju Vatrenih, Filip Ozobić bio je glavni protagonist priče. 27-godišnji ofenzivac trenutno igra za Qarabag koji je igrao na gostovanju kod SumQayita u sklopu 16. kola tamošnje lige.

Hrvat je u 20. minuti postigao vodeći pogodak za goste. Ozobić se namjestio na desnu nogu i lijepo 'potegnuo' s 20-ak metara. Golman je ostao nepomično stajati na mjestu, a lopta je otišla u desni kut njegovog gola. Međutim, kako mreža nije bila dobro pričvršćena, pa je Ozobić rasparao mrežu, a sudac je pomislio da lopta uopće nije ni ušla u okvir gola.

Prvo je pokazao na centar, potom je poništio pogodak, ali nakon konzultacije s pomoćnikom ispravno je dosudio da je gol regularan. Pogodak možete vidjeti od 1:10 na video snimci.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aYNeqCQkxxg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Bio je to 5. prvenstveni pogodak povremenog reprezentativca u 16. odigranoj utakmici. Ozobić je standardan član Qarabaga, a od 16 navedenih utakmica, u njih 14 je počeo od prve minute. Za ovaj azerbajdžanski klub Ozobić igra od prošlog ljeta gdje je stigao iz Qabale. Tamo je došao iz Slaven Belupa gdje je igrao tri sezone, a za Hajduk je nastupao od siječnja 2012. do lipnja 2013. godine.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Filip OzobićQarabag

Ostale Vijesti