Bivši dinamovac zabio i spasio Mamića na Svjetskom klupskom prvenstvu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 12.12.18. | 19:28

Donedavni igrač zagrebačkog Dinama postigao pogodak.

U osmini finala Svjetskog klupskog prvenstva, predstavnik Azije, Al-Ain neočekivano teško je prošao svoju prepreku u vidu novozelandskog Team Wellingtona. Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, pod vodstvom nekadašnjeg trenera zagrebačkog Dinama, Zorana Mamića, gubio je od Novozelanđana sa tri pogotka razlike nakon 44 minute igre, ali do predaha su uspjeli smanjiti na 3-1.

Za Team Wellington su zabijali Barcia (11'), Clapham (15') i Ilich (44'), a za Al-Ain je u 45. minuti strijelac bio Shiotani.

Već početkom drugog poluvremena, Emiraćana smanjuju na 3-2, a strijelac ovog pogotka bio je donedavni igrač hrvatskog prvaka Dinama, Tongo Doumbia. Malijac je povukao jednu akciju na sredini terena, a nakon što su njegovi suigrači uspjeli probiti desnu stranu obrane novozelandskog predstavnika, lopta je došla na peterac odakle 29-godišnji veznjak zabija za 3-2.

Produžetke klubu Zorana Mamića donio je Marcus Berg u 85. minuti, a nakon trideset minuta produžetaka, pristupilo se izvođenju penala. Švedski napadač je promašio je svoj jedanaesterac u drugoj seriji, ali s druge strane potom promašuju Kilkolly i Gulley te omogućuju Al-Ainu prolaz u četvrtfinale u kojemu će igrati protiv Esperance Tunisa.

 

 

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/qE73" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: screenshot)


Tagovi

Team WellingtonAl AinSvjetsko klupsko prvenstvoZoran MamićTongo Doumbia

Ostale Vijesti