gor Soban/PIXSELL
gor Soban/PIXSELL

Bivši desni bek Hajduka želi u Brondby

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.07.21. | 12:47

U Austriji je višak…

Kako javlja internetski portal sportske.ba, Darko Todorović se vjerojatno neće zadržati u RB Salzburgu nakon povratka s posudbe u Hajduku. Tvrde kako Todorović traži transfer i da se ide u smjeru Danske. Namjeravaju ga ponuditi Brondbyju, no ne u svrsi posudbe, već pravog transfera, kako bi klub nešto zaradio na račun odštete.

Zbog ovakvog obrata dolazi jer je Todorović daleko od ozbiljnih planova u Salzburgu. Reprezentativac BiH je još 2018. godine prešao u Austrijskog prvaka iz redova tuzlanske Slobode, no jednostavnio nije uspio pronaći prijeko potrebne minute koje su ključan parametar za razvitak mladih igrača, a Todorović to svakako jest.

24-godišnji desni bek je skupio 14 nastupa u ligi i kupu, uz statistički dodatak dvije asistencije što nije bilo dovoljno za prvu momčad Austrije. Klub ga je prvo preselio u Kiel, pa potom u Hajduk, gdje je bio standardni prvotimac.

Povratkom u Salzburg, Todorovićevo nezadovoljstvo polako raste jer bi sezona u RB-u značila sjedenje na klupi. Upravo zato, premda mu ugovor istječe tek za dvije godine, Todorović traži novi angažman, a čini se da ni klub ne bi imao ništa protiv. Procijenjena vrijednost na Transfermarktu mu je oko 700 tisuća eura, što bi trebalo biti zadovoljavajuće klupskoj upravi. Naravno, prvo Brondby mora pristati.

Rasplet nas očekuje najkasnije krajem kolovoza, no sve će se znati ranije, Mercato je već nekoliko dana “u petoj brzini”


Tagovi

Darko TodorovićRed Bull SalzburgBrondbyHajduk

Ostale Vijesti