foto: Davor Javorovic/PIXSELL
foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bivša nada Hajduka „trpa“ kao na traci iako to nije njegov primarni posao

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.12.20. | 17:40

Nekadašnji mladi reprezentativac i član nekolicine Serie A klubova na najbolji način oživljava karijeru.

Nekadašnja nada Hajduka 24-godišnji Lorenco Šimić od ove sezone stanovnik je poljskog Lubina, gdje je stigao oživjeti karijeru u tamošnjem prvoligašu Zaglebieu.

Ako se po jutru dan poznaje Šimić je s prelaskom u Poljsku napravio pun pogodak. Naime, stasiti stoper ovog ljeta je stigao u Zaglebie iz Sampdorije za 250 tisuća eura te je do sad odigrao 11 utakmica i zabio čak četiri gola.

Tri gola upisao je u prvenstvu, a sinoć je golom u produžetcima pomogao svojoj momčadi da uđe u osminu finala tamošnjeg Kupa. Zaglebie je nakon produžetaka svladao Podbeskidzie 4:2 (1:1), a bivši stoper Hajduka zabio je u 95. minuti pogodak za 2:1. 

Šimić je na početku karijere etiketiran kao velika nada Hajduka i budućnost Hrvatske reprezentacije. Sampdorija je prepoznala potencijal stasitog stopera te ga dovela u svoje redove za 1,5 milijuna eura. No, uslijedile su mnoge posudbe, jedna od njih i u Rijeku, no Šimić se nije nastavio razvijati kako se očekivalo te su ga talijani odlučili prodati u Poljsku, koja mu je novi početak, a za sad i pun pogodak.

 


Tagovi

Lorenco Šimić

Ostale Vijesti