Griezmann, Koeman, Messi @Reuters
Griezmann, Koeman, Messi @Reuters

Bitno da se planira Supeliga: Granada šokirala Barcelonu i s Nou Campa nosi sva tri boda

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.04.21. | 21:20

Messi je doveo domaćina u vodstvo, ali u nastavku je uslijedio veliki preokret. Ujedno, ovo je prva pobjeda Granade u povijesti protiv Barcelone. I to baš danas...

"Iz greške u grešku", riječi su poznatog hrvatskog košarkaškog trenera koje najzornije opisuju ovosezonska zbivanja u španjolskoj La Ligi.

Nogometaši Barcelone su danas, nakon prethodna dva kiksa svojih gradskih rivala iz Madrida koji se također bore za naslov prvaka, imali idealnu priliku preuzeti prvo mjesto u španjolskom prevenstvu, ali nakon što su već u svojim glavama upisali bodove i gledali prema utakmicama koje slijede, Granada ih je uspjela šokirati u njihovom domu te se iz Barcelone vraćaju sa sva tri boda.

Konačan rezultat bio je 1:2, a strijelci pogodaka bili su Messi (23'), Machis (63') i Molina (79').

Čarobnjak iz Rosarija svoju je momčad doveo u vodstvo na polovici prvog poluvremena. Asistencija se piše Griezmannu, ali veći dio posla napravio je Argentinac kojem je ovo bio 26. pogodak u sezoni - 1:0

U prvih 45 minuta na terenu je postojala samo jedna momčad, a gosti mogu biti zadovoljni što su na prije predaha samo jednom vadili loptu iz svoje mreže.

I onda, u drugom dijelu utakmice - šok!

Prvo je Machis zabio nakon jedne loše intervencije Mingueze, da bi 11 minuta prije kraja zabio je Molina koji je bio najviši u skoku nakon lijepog ubačaja s lijeve strane, iako na pogotku može zahvaliti 'asistentu' Piqueu koji je promašio loptu u čistoj situaicji.

Ovim rezultatom na prvenstvenoj tablici se ništa nije promijenilo. Barcelona je ostala na trećem mjestu iako su bodovno izjednačeni s Real Madridom (71), dok Atletico Madrid od dva najtrofejnija španjolska kluba pet kola prije kraja ima dva boda prednosti.

U hrvatskim medijima stalno se navodi kako ova sezona u HNL-u nikad nije bila zanimljivija, ali španjolska La Liga ne zaostaje. Ni najmanje.



Tagovi

BarcelonaLionel MessiGranadaLa LigaPrimera

Ostale Vijesti