Biliću odlazi igrač nakon samo šest mjeseci: Stigla konkretna ponuda velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.01.17. | 17:55

Sofiane Feghouli nakon samo šest mjeseci napušta West Ham.

Roma, West Ham, Feghouli – pregovori su otvoreni kako bi se posao što prije realizirao, a Alžirac preselio na Olimpico već ove zime. Plan je da zamijeni Mohameda Salaha, a sjajni nogometaš ima ugovor s 'Čekićarima' do ljeta 2019. godine.

Sofiane Feghouli je prošlog ljeta stigao u London kao veliko pojačanje, besplatno iz Valencije ali se nije proslavio. U 15 nastupa je zabilježio 555 minuta. Nije bio prvi izbor Slavenu Biliću i mogao bi dobiti slobodne ruke i preseliti u Serie A.

Romi se žuri jer je već izvisila za Musondu, kojeg joj Chelsea nije želio pustiti na posudbu.

Ta je situacija ubrzala pregovore sa Feghoulijem, a ideja čelnika 'Vučice' je da Alžirca uzmu na šestomjesečnu posudbu te ga potom kasnije otkupe. Također, prema navodima iz Italije, Roma je već dogovorila sve detalje suradnje s nogometašem, ostalo je samo utanačiti dogovor s West Hamom.

Frederic Massara, čovjek koji je od odlaska Waltera Sabatinija zadužen za transfere u Romi, već je odletio u London na pregovore u vezi s nogometašem koji neće nastupati na Kupu afričkih nacija, a kako bi se dogovorio oko posudbe s pravom otkupa po formuli 1.000.000 eura odmah, plus 12.000.000 sljedećeg ljeta.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sofiane FeghouliSlaven Bilić

Ostale Vijesti