Bilić će zbog svoje zvijezde ići na tečaj poezije, a usporedio ga je s Modrićem: Jedan je od najboljih!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.02.16. | 11:07

Dimitri Payet ne prestaje oduševljavati ove sezone.

28-godišnji veznjak West Hama Dimitri Payet je u jučerašnjoj uvjerljivoj 5:1 pobjedi u osmini finala FA kupa nad Blackburnom zabio dva pogotka i zabilježio jednu asistenciju.

West Ham demolirao Blackburn za četvrtfinale FA kupa (VIDEO)

Nakon još jedne sjajne predstave Payeta, menadžer 'Čekićara' Slaven Bilić je rekao kako jedino poezija može dovoljno dobro opisati koliko im je Dimitri važan igrač.

Morao bih otići na sate učenja poezije kako bih mogao izraziti njegov značaj za nas“, rekao je bivši hrvatski izbornik.

Francuski veznjak je u West Ham stigao iz Marseillea na ljeto u transferu vrijednom 15 milijuna eura te je od tada postigao osam pogodaka i upisao devet asistencija u 25 utakmica. Bilo je to dovoljno da ranije ovog mjeseca Payet potpiše novi 5,5-godišnji ugovor s 'Čekićarima'.

Jučer je protiv Roversa, mrežu tresao u 36. minuti za 2:1 iz slobodnog udarca i prvoj minuti sudačke nadoknade, a u 85. minuti je asistirao Emenikeu.

Zbog novog je odličnog nastupa za svoju momčad dobio velike pohvale, a Bilić je otišao toliko daleko da ga je čak povukao usporedbu s trenutnim veznjakom Real Madrida i hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem.

Nisam vidio bolje igrače od njih. On također obavi i 'prljav' posao, a što se rada s loptom tiče, može ići uz bok s Lukom Modrićem, od igrača koje sam trenirao do sada“, rekao je Bilić, koji je s Modrićem radio u reprezentaciji.

Dimitri je jedan od najboljih koje sam trenirao i svaki tjedan želim da se iznova ponavljaju ovakva pitanja o njemu, ali teško je biti iznenađen“.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

Luka ModrićDimitri PayetFA CupBlackburnWest HamSlaven Bilić

Ostale Vijesti