REUTERS/Catherine Ivill
REUTERS/Catherine Ivill

Bilić odbio klupu turskog velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.06.21. | 12:45

Treći hrvatski trener koji ih je odbio

Turski velikan Fenerbahče u potrazi je za novim trenerom. Mnoga imena spominjala su se za preuzimanje turskog velikana, a nama su zapela ona hrvatska. Naime, uoči utakmice Vatrenih s Česima pojavila se informacija da će klupu Fenera preuzeti izbornik Zlatko Dalić što je on demantirao.

Par dana kasnije pojavila se i informacija da Turci pregovaraju s Nenadom Bjelicom, ali šef struke Osijeka ih je odbio. Pokušali su zato po treći put s Hrvatom vodeći se onom treća sreća pa im je prvi pick ovog puta bio bivši izbornik Slaven Bilić.

Nekadašnjem treneru gradskog rivala Bešiktaša ponudili su klupu Fenera i prema pisanju turskih medija s njim su jučer pregovarali oko uvjeta. Jučer su informacije išle ka tome da Bilić preuzima Fener. Ipak, bez obzira na uvjete veći je izazov voditi turskog velikana od kineskog Bejing Gouan čiji je sad trener.


Međutim, kako javlja novinar Volkan Demir koji je dobar poznavatelj prilika i situacije u Feneru, Bilić je odlučio sinoć odbiti Turke. Bilić je bio za dolazak u Tursku prema njegovim informacijama, ali nije uspio dogovoriti razlaz s Kinezima unatoč svim naporima.

Nakon Bilića, prvi na listi želja su Paolo Fonseca i Marco Silva, a čelnici kluba najavili su idući tjedan imenovanje novog trenera.


Tagovi

FenerbahçeSlaven BilićZlatko DalićNenad Bjelica

Ostale Vijesti