Bilić nije dugo tugovao zbog odlaska Payeta: Dolazi mu odbačeni član Chelseaja!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.11.16. | 09:48

West Ham bi u zimskom prijelaznom roku mogao dovesti Cesca Fabregasa.

Mediji na Otoku prenose kako bi Cesc Fabregas u siječnju mogao promijeniti sredinu. 29-godišnjak je ove sezone zabilježio samo jedan start pod palicom menadžera Chelseaja Antonija Contea te su se pojavila nagađanja o njegovom odlasku sa Stamford Bridgea i to na posudbu.

Panika u West Hamu! Payet odlazi u zimskom prijelaznom roku?

'Bluesi' su navodno spremni Fabregasu subvencionirati plaću u iznosu od 160.000 funti kako bi ga se riješili u siječnju. To je privuklo interes brojnih klubova, među kojima navodno i West Hama.

Menadžera 'Čekićara' Slavena Bilića malo je uzdrmala jučerašnja vijest o mogućem odlasku najboljeg igrača Dimitra Payeta. Glasine o mogućem odlasku je potvrdio i sam igrač, pa su se u West Hamu brzo bacili na posao. Conte želi malo raščistiti svlačionicu, a u West Hamu će Fabregasa dočekati raširenih ruku.

U West Hamu su spremni napraviti hrabar potez dovođenjem Fabregasa, a u Chelseaju su spremni subvencionirati plaću“, piše 'Mirror'.

Jedini je problem što mu ugovor s 'Bluesima' istječe 2019. godine i on ga želi odraditi do kraja, no ostaje za vidjeti hoće li ponuda 'Čekićara' biti dovoljno primamljiva.

Conte, prema pisanju 'Tepegrapha' planira u siječnju dovesti još velikih imena, kako bi pojačao obranu i veznu liniju, a sve s ciljem da se ostvare planovi o osvajanju Premiershipa.

I dalje mu je želja dovesti braniča Juventusa Leonarda Bonuccija, iako ga talijanski prvak ne želi prodati, a kao moguće alternative su Romin Antonio Rudiger i Michael Keane iz Burnleyja. Conte je još na ljeto želio dovesti Radju Nainggolana iz Rome te našeg Marcela Brozovića iz Intera, a planovi se ne mijenjaju te će se ponovno krenuti u akciju za njihovo dovođenje, dok bi John Obi Mikel i Fabregas mogli napustiti svlačionicu 'Bluesa'.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Slaven BilićCesc Fabregas

Ostale Vijesti