Bilić kao apostol: Obilazi klubove u potrazi za napadačem!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.12.16. | 09:44

Bilićeva lista potencijalnih pojačanja izrazito je ambiciozna.

West Ham je i dalje u očajničkoj potrazi za napadačkim imenom koji bi im trebao zagarantirati konstantan priljev golova; nešto što ove sezone itekako nedostaje Bilićevoj momčadi.

Nakon što su se više manje pomirili s činjenicom da Chelsea nije sklon pustiti Michyja Batshuayia, prvu alternativu Diegu Costi, na posudbu u drugi dio Londona, u West Hamu su se okrenuli – Manchester Unitedu!

Ambiciozni potez uključuje ponude za dovođenje ili Anthonyja Martiala ili Marcusa Rashforda na posudbu tijekom zimskog prijelaznog roka. Rashford nije započeo utakmicu u dresu Uniteda još od kraja studenog, kada je upravo protiv West Hama zamijenjen nakon 65 minuta igre. Mourinho ga vidi u širokoj ulozi, gdje tvrdi kako se treba još adaptirati na novu poziciju. Što se Francuza tiče, Martial nije u krugu prve momčadi, iako je startao u pobjedi 4-1 nad West Hamom u Liga kupu. Posljednje dvije utakmice, protiv West Bromwicha i Crystal Palacea, Martial je započeo na klupi.

On je sam priznao kako je kontinuitet nastupa veliki problem za kojim žudi:

„Konzistentnost je moj najveći problem. Imam naviku odigrati sjajnih 35 minuta i onda pasti u posljednjih 15. To je nešto na čemu sam radio, ali to dolazi s kontinuitetom rada“, rekao je Martial.

Ukoliko se ni ove opcije ne ostvare, West Hamu preostaje još jedan pomalo ambiciozan potez – dovođenje Daniela Sturridgea na posudbu. On također nema kontinuitet igara pod Jurgenom Kloppom, iako se često nametne kao prva alternativa u napadu.

Sve u svemu, Bilić ima podcrtana izrazito ambiciozna imena, stoga ne treba čuditi ako mu se sva izjalove. Ono što je dodatno problematično je i pitanje Payeta, koji je ostavio otvorenom opciju odlaska iz kluba već u ovom, zimskom prijelaznom roku...

(Foto: Action Images)


Tagovi

Daniel SturridgeMarcus RashfordAnthony Martial

Ostale Vijesti