Action images
Action images

Bilić i njegov WBA su teško poraženi nakon što je Pereira pocrvenio, dokad će mu klupski čelnici čuvati leđa?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.12.20. | 15:00

Bivši hrvatski izbornik stvarno nema sreće, a njegova momčad sada je pretposljednja u Premier ligi.

Slaven Bilić i njegov WBA doživjeli su težak poraz od Crystal Palacea na domaćem terenu. Gosti su slavili rezultatom 1:5, a za domaćina je sve pošlo po zlu od 34. minute kada je direktan crveni karton zaradio Matheus Pereira.

Gosti su bolje otvorili utakmicu te su poveli već u osmoj minuti, a nesretnik je bio Furlong koji je posljednji igrao loptom prije nego li je ona završila u mreži Sama Johanstona.

Nakon pola sata igre, domaćin se vraća! Furlong se iskupio za autogol iz osme minute tako što je asistirao Gallagheru koji zabija za izjednačenje.

Iako je u tim trenucima djelovalo kako je WBA sposoban doći do pozitivnog ishoda na kraju utakmice, ali ono što se dogodilo četiri minute kasnije u potpunosti ih je presjeklo.

Ponajbolji igrač Bilićevog WBA, Matheus Pereira, dobio je izravan crveni karton jer je s poda namjerno išao udarati suparničkog igrača.

WBA se obranio do predaha, ali u nastavku je krenula kanonada gostiju.

Palace je zabio četiri pogotka, precizni su bili Zaha i Benteka, obojica su precizni bili dva puta, a za pogotke su im asistirali McArthur, van Aanholt, Eze i Clyne.

S ova tri boda Palace je sada stigao do 11. mjesta Premeir lige, a sada imaju jednak broj pobjeda i poraza (5) uz jedan remi.

Biliću nedostaje kvaliteta, njegova momčad jednostavno nije dovoljno dobra da bi do kraja opstala u iznimno zahtjevnoj Premier ligi te je svima potpuno jasno da ukoliko mu uprava ove zime ne osigura nekoliko pojačanja, skoro da ne postoji nikakva šansa da ostane u elitnom rangu engleskog nogometa.


Tagovi

Slaven Bilić

Ostale Vijesti