foto: Action Images
foto: Action Images

Bilić i Burnley prekinuli povijesni niz koji je trajao 47 utakmica

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.10.20. | 12:58

Premier liga ovo ne pamti.

Slaven Bilić rekao je da nogomet mora postati pristupačniji onima slabije platežne moći po završetku utakmice njegovog WBA i Burnleyja koju su TV kuće gledateljima koji su platili „pay per view“ pretplatu naplatile oko 150 kuna.

Obožavatelji Premier lige ne mogu se, doduše, požaliti na ono što gledaju jer je remi bez golova WBA i Burnleyja bila prva utakmica ove sezone u kojoj se mreže nisu tresle. U svih dosadašnjih 47 jesu, a Bilić i njegovi jučerašnji suparnici remijem 0:0 prekinuli su najduži dosadašnji niz utakmica bez golova na startu sezone Premier lige.

Oni koji su Skyju uplatili 150 kuna za nju, razmislit će sljedeći put prije nego toliko isplate za utakmicu jedne od ovih dvaju momčadi.

„Nogomet bi trebao biti pristupačniji, ne besplatan, ali definitivno jeftiniji,“ rekao je Slaven Bilić. „Pa nogomet nije polo ili golf, nogomet je sport za mase, sport radničke klase i trebao bi biti dostupan svima.“

Obje momčadi još su bez troboda u dosadašnjih pet kola, a 17. i 18. momčad premierligaške ljestvice imale su svojih šansi za prvu pobjedu. Chris Wood je pogodio okvir gola za Burnley, Ashley Barnes zapucao zicer, bolje rečeno jučer jako dobri Sam Johnstone mu je vrhunski skinuo, a Diangana, Ivanović i Pereira propustili su jako dobre prilike za WBA, dok je Karlanu Ahearne-Grantu pomoćni sudac poništio gol zbog zaleđa.


Tagovi

Slaven BilićBurnley

Ostale Vijesti