foto: Action Images
foto: Action Images

Bilić: Crveni je sve promijenio, raspali smo se

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.12.20. | 16:14

Držali su se dok nisu ostali bez ponajboljeg igrača.

West Bromwich Albion našeg Slavena Bilića poražen je rezultatom 5:1 u 11. kolu Premiershipa kao domaćin te je ostao u opasnoj zoni, a istovremeno je dao povijesno slavlje Crystal Palaceu.

Iako je prvo poluvrijeme završilo 1:1, sve se promijenilo kada je Pereiri dobi ocrveni karton, nakon čega su Zaha i Benteke s dva pogotka svaki završili posao.

Slaven Bilić bio je, razumljivo, razočaran nakon utakmice.

"Igrali smo dobro. Zabili su jeftini autogol za vodstvo, no vratili smo se i bili smo bolji. Sve je dobro izgledalo, ali onda je crveni sve promijenio. U drugom poluvremenu nismo dobili penal na Gallagheru prije drugog primljenog gola i raspali smo se nakon 2:1. Nisam sretan zbog toga."

Osvrnuo se na crveni karton svog igrača.

"Nije težak crveni karton, udario je protivnika i to je dalo sucu opciju da ga isključi. Za mene je najveći problem što neće igrati tri utakmice, a igrao je jako dobro."

Prokomentirao je i ponaboljeg igrača gostiju, Wilifreda Zahu.

"Pokušavali smo ga udvojiti, nekada staviti i tri igrača na njega, znamo kakav utjecaj ima na njihovu igru. Teško je to raditi jer onda gubimo teren na drugim mjestima, jednostavno fizički ne možemo sve pokriti."


Tagovi

West Bromwich AlbionSlaven Bilić

Ostale Vijesti