Frank Hoermann / SVEN SIMON / Pixsell
Frank Hoermann / SVEN SIMON / Pixsell

Bild piše: Tuchel napravio rez i otpisao mladog Hrvata

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 15:59

Poručio mu da nema mjesta na pripremama.

Nogometaši Bayerna započeli su s pripremama za novu sezonu, a prvi dio priprema odrađuju u malom bavarskom mjestu Tegernseeu. No, kako Bild javlja, na pripremama će se naći samo jedan hrvatski iugrač – Josip Stanišić. Iako je prvotno bilo planirano da mu društvo pravi i mladi reprezentativac Gabriel Vidović, trener Thomas Tuchel poručio mu je da su mu vrata kampa zatvorena.

Ugledni njemački list piše kako je Tuchel, osim Vidovića, otpisao i Arijona Ibrahimovića, U18 reprezentativca Njemačke porijeklom s Kosova, koji je krajem prošle sezone upisao i debi za Bayern u Bundesligi. Što se Vidovića tiče, on je prošlu sezonu započeo debijem u 7-0 prvenstvenoj pobjedi protiv Bochuma u kojoj je čak i asistirao za gol Gnabryju. Nakon toga, klub ga je poslao na posudbu u nizoemski Vitesse, za koji je upisao 25 nastupa i četiri pogotka u Eredivisie. Novu priliku u bavarskom velikanu, po svemu sudeći, neće dočekati.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Aktualni njemački prvak u ovom je prijelaznom roku doveo Konrada Laimera iz Leipziga i Raphaela Guerreira iz dortmundske Borussije, obojicu besplatno. Klub su, zasad, napustili Lucas Hernandez koji je za 45 milijuna eura prešao u PSG, Daleyu Blindu je istekao ugovor, dok se Joao Cancelo vratio s posudbe u Manchester City. Kako stvari stoje, pridružit će im se i talentirani dvojac, a gdje će Vidović nastaviti karijeru, ostaje za vidjeti. Ponuda, u svakom slučaju, neće nedostajati. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BayernGabriel VidovićThomas TuchelLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti