EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Michael Memmler
EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Michael Memmler

Bild hvali Medića: „Pokazuje napadačima kako se to radi, želi ga Stuttgart“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.08.22. | 10:49

Hrvatski stoper trenutno rješava probleme u napadu St. Paulija

Još prošle sezone odigrao je dobro i došao na radar mnogih hrvatski stoper Jakov Medić. Ove je u fokusu zna startu zbog golova, a zabio je i jučer u 3. kolu 2. Bundeslige protiv Kaiserslauterna (2:1) za St. Pauli. Medić je dobro reagirao nakon kornera u 88. minuti, ali to nije bilo dovoljno za bod ili tri, s obzirom na to da su domaćini već imali dva gola prednosti zahvaljujući strijelcima Terranceu Boydu i Kennyju Redondu.

Zabijao je Medić ranije u novog sezoni u prvoj utakmici njemačkog Kupa. Tad je s dva gola spasio svoju momčad od debakla protiv niželigaža Straelena (4:3). Njegove dobre partije nisu prošle nezapaženo ni u njemačkim medijima pa ga ugledni Bild hvali s naslovom „Medić pokazuje napadačima kako se to radi“.

„St. Pauli ima problem u napadu. Dobro je što je barem branič Jakov Medić tako željan golova.“, navode u Bildu, a na njegove golgeterske sposobnosti se referirao i trener St. Paulija.

„Opasan je ispred gola, u Wiesbadenu je dosta utakmica odigrao kao napadač. Dobar je u završnici, zato kod prekida uvijek ide naprijed", objasnio je Medićev trener Timo Schultz.

Medić je u karijeri igrao za Vinogradar, Lučko, Istru 1961, Hrvatski dragovoljac i Zagreb te Nürnberg i Wiesbaden iz kojeg je stigao u St. Pauli. Bild ističe da se sad za njega zanima prvoligaš Stuttgart.

„Žele ga potpisati za više od dva milijuna eura“, tvrde Nijemci, što je komentirao i Schultz: „Stav kluba je poznat, ne moramo to naglašavati nakon svake utakmice ili dobre izvedbe. Ništa se nije promijenilo, Jakov je tu, on je naš igrač.“

 


Tagovi

St. PauliJakov MedićStuttgart

Ostale Vijesti