Action images
Action images

Big Sam bi mogao postati bogati Sam: Ako WBA izbori ostanak, dobit će produljenje ugovora i dva milijuna funti

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.12.20. | 09:55

Slavenu Biliću sigurno nije lako ovo čitati...

WBA nije bio ni 24 sata bez trenera prve momčadi.

Usprkos velikom bodu protiv Manchester Cityja na Etihadu, uprava kluba Slavenu Biliću odlučila se zahvaliti na njegovim uslugama te su na mjesto glavnog trenera instalirali nekadašnjeg engleskog izbornika Sama Allardycea..

Navijači West Broma su putem društvenih mreža odluku da je Slaven Bilić dobio otkaz dosta loše prihvatili te prozivaju upravu i vlasnike da bivšem hrvatskom izborniku nisu na raspolaganje dali dovoljno kvalitetan kadar s kojim bi mogao parirati klubovima iz Premier lige.

Big Sam dugi je niz godina bio trener West Hama, ali njegov dolazak nije pretjerano oduševio simpatizere kluba Midlandsa.

Nadalje, poznati Telegraph donosi neke stavke iz ugovora koje je Big Sam isposlovao za sebe i svoj stožer, a to je sljedeće: U slučaju da WBA ostane u Premier ligi, on će automatski dobiti produljenje ugovora na dodatnih godinu dana, a na bankovni račun sjest će mu bonus od dva milijuna funti.

Ne treba ni naglašavati da Super Slav to (pretpostavljamo) nije imao u svojem ugovoru, a mnogi komentari navijača na društvenim mrežama užasnuti su klupskom odlukom.

A da su Slavenu bila ta dva milijuna (ili pokoji više) za još neko pojačanje...


Tagovi

Slaven BilićSam AllardyceWBAWest Bromwich Albion

Ostale Vijesti