Bielsa nakon De Paula želi i veznjaka PSG-a

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.09.20. | 17:32

Ušao je u zadnju godinu ugovora, a navodno protiv transfera nemaju ništa ni Parižani ni sam igrač.

Jasan pokazatelj kako Nijemac nije u najboljoj formi je i kretanje njegove tržišne vrijednosti. Naime, kad je stigao u klub, cijenili su ga kao nekoga tko je 'težak' 40 milijuna eura, da bi danas taj iznos bio za 16 milijuna eura manji.

Prošle sezone nije bio standardan u momčadi Parižana, uglavnom je priliku dobivao s klupe za rezervne igrače, a to je nešto čime se igrač njegovog kalibra zasigurno ne može zadovoljiti.

Francuski mediji javljaju kako je interes za njim pokazao Leeds United, a nema nikave sumnje da bi Marcelo Bielsa rado imao ovako plemenitog veznjaka u svojim redovima. Posljednjih tjedana u kontekstu novog premierligaša spominjali su se Joško Gvardiol iz Dinama i Rodrigo De Paul iz Udinesea, a o tome ste već imali prilike čitati ne Germanijaku:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2919263254846623&show_text=true&width=552&height=514&appId" width="552" height="514" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Naravno, situacija oko Draxlera još uvijek nije 'ozbiljna' kao što je slučaj kod Gvardiola i De Paula, ali to ne znači da ne bi mogla postati u narednih nekoliko dana.

Ako uzmemo u obzir da je Draxler u posljednjoj godini ugovora s PSG-om, da mu Francuzi ne namjeravaju produljiti ugovor ali da bi jednako tako na njemu voljeli barem koliko- toliko vratiti uloženo (platili su ga 36 milijuna eura), onda se nameće zaključak kako bi ovaj transfer bio itekako realan. Nadalje, francuski mediji pišu kako ni sam igrač ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi na Otoku pa tako sve ide u smjeru da bi Draxler uskoro mogao put Leedsa.

Dodajemo za kraj kako zasad nema nikakvih informacija za koliko bi ga Parižani bili spremni pustiti, ali ukoliko dovedu ranije spomenuti dvojac, ni 'El Loco' više neće imati novaca 'na bacanje' pa tako ne treba očekivati neki ogroman iznos.

Bilo kako bilo, Draxler u Leedsu djeluje kao nešto jako zanimljivo, a vjerujemo da ćemo više informacija po pitanju ovog potencijalnog transfera imati u narednim danima.

(foto: Action images)

 


Tagovi

Leeds UnitedtransferiLjetni prijelazni rokJulian Draxler

Ostale Vijesti