Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Betis će dočekati plavi uragan s tribina! Rasprodan Sjever dolje

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 12:10

Dinamo je objavio koje su još ulaznice ostale u prodaji

Nakon tijesne pobjede nad Varaždinom u HNL-u, Modri se opet okreću europskim ispitima. Na noge im dolazi Real Betis, andaluzijska momčad koju su dinamovci u Sevilli rutinski svladali 1-0 golom Petkovića s bijele točke. Sada, s tom ugodnom prednošću dočekuju Andalužane u nadi da će ju i obraniti, na ovaj ili onaj način, a u tome će im sigurno pomoći i gromoglasna podrška s tribina.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, što zbog nadolazećih izbora, što zbog turbulentne sezone koja je trenutno na svom vrhuncu ili prijelomnoj točki, mobilizacija Dinamovih navijača je nikad veća pa je tako pomama za kartama za sve utakmice Plavih ogromna, a dokazuje to i činjenica da je već rasprodana tirbina Sjever dolje. Ona gornja se ionako posljednja popunjava, a ostalo je još nešto karata za zapadnu tribinu, objavio je klub.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

"Obavještavamo navijače da je u utorak prijepodne rasprodan sav raspoloživ kapacitet tribine sjever dolje za uzvratnu utakmicu playoff knock-out runde UEFA Europa Konferencijske lige Dinamo – Real Betis. GNK Dinamo pravovremeno će dalje putem službenih kanala obavještavati navijače o tijeku prodaje preostalih ulaznica. U prodaji još ostaju tribine sjever gore, zapad dolje i zapad gore. Sve informacije o prodaji ulaznica potražite OVDJE."

Betis će tako dočekati pravi plavi uragan sa Sjevera, sigurno dodatna snaga i vjetar u leđa hrvatskim prvacima na novom pohodu na Europu.

(g)



Tagovi

GNK DinamoBetisnavijačiBad Blue Boys

Ostale Vijesti