BET INFO: Union Berlin ima pet pobjeda u nizu, a mi dižemo kvotu u happy houru

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.03.17. | 15:23

Domaćin bi današnjom pobjedom skočio na prvo mjesto druge njemačke lige.

Union ove sezone igra izuzetno čvrsto, a u tome im pomažu i dvojica hrvatskih nogometaša. Roberto Punčec standardan je na poziciji stopera, dok je Damir Kreilach jedan od najboljih igrača i motor ove momčadi. Postigao je pogodak u posljednje dvije utakmice, a ove sezone je već na sedam golova uz tri asistencije i sve to s pozicije centralnog veznjaka.

Primili su najmanje golova od svih ekipa u ligi, samo 24 u isto toliko kola, a posebno su uvjerljivi kod kuće gdje nisu izgubili još od listopada prošle godine. Trenutno nema momčadi s boljom formom u ligi i sasvim će zasluženo danas preuzeti vrh u slučaju da osvoje sva tri boda. Dosta su stabilnija momčad od današnjeg protivnika koji je pak pobjedom kod slabog Bielefelda u posljednjem kolu prekinuo niz od tri poraza.

Nurnberg je s 32 boda prilično siguran za ostanak, a do trećeg mjesta koje vodi u Bundesligu zaostaju velikih 15 bodova pa je jasno da je motiv domaćina danas puno veći. Van svog stadiona oni ne briljiraju ove sezone i teško je očekivati da mogu izvući pozitivan rezultat na jednom od najtežih gostovanja u ligi. U posljednje četiri utakmice postigli su tek jedan pogodak što ih svakako mora zabrinuti s obzirom da idu na najbolju obranu lige.

Prvi međusobni susret ove sezone krajem rujna završio je pobjedom Nurnberga, no sezona je pokazala kako se nije radilo o realnom rezultatu. Union je otišao na vrh, dok današnji gosti i dalje stagniraju u sredini tablice. Čak 14 pogodaka više primili su ove sezone od Uniona, uz pet pobjeda manje što je jasan pokazatelj razlike u kvaliteti.

Što se tiče golova obje su ekipe 'overaški' nastrojene. Nurnbergove utakmice su ove sezone na prosjeku od 3,1 golova i samo tri puta u 24 kola nisu bile na barem dva pogotka, dok je Union tu samo malo slabiji, oni u 'over' nisu otišli samo pet puta što je jasna garancija kako mreže neće mirovati ni u ovoj utakmici koja je dosta važnija domaćinu.

Union s pobjedom preuzima vrh ljestvice i nastavlja put prema prvoj ligi tako da u njihovu motivaciju ne treba sumnjati. Uz to su kvalitetnija ekipa koja igra u odličnoj formi i nema razloga sumnjati u njih u ovoj utakmici. Obje momčadi dosta su sigurna oklada što se tiče golova pa smo za vas spremili odličan prijedlog. Spajanje pobjede domaćina i dva ili više golova na utakmici čine se kao oklada dana, a mi vam poklanjamo podebljanje tečaja. 'Jedinica' i 2+ trenutno nose tečaj od 1,92, a ako ovu igru uplatite u razdoblju od 18 do 20 sati, mi dižemo tečaj na 2,20. Kladiti se možete na OVOM linku.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

bet analizabet info

Ostale Vijesti